Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Круглий стіл щодо енергоефективності.

  26 червня о 15.15 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. К. Маркса, 75, біла зала) відбудеться круглий стіл щодо вирішення проблем у сфері енергоефективності. Про це повідомили в управлінні промислової політики та енергозбереження Дніпропетровської міської ради.  Захід відбудеться за участю міського голови Івана Куліченка.
  На засідання круглого столу запрошені представники приватного бізнесу, посольства США в Україні та Агентства США з питань міжнародного розвитку (USAID). Зокрема, до Дніпропетровська завітають  координатор з питань надання допомоги посольства США в Україні Кліффорд Бонд, керівник проекту Агентства США з питань міжнародного розвитку «Муніципальна енергетична реформа в Україні»Вільям Такер, заступник директора представництва Агентства США з питань міжнародного розвитку (USAID)  Марі Ястішок та інші, зазначають в управлінні. З-поміж іншого, учасники круглого столу говоритимуть про шляхи вирішення проблем у сфері енергоефективності та енергозбереження, розвиток цих сфер тощо.
  В управлінні зазначають, що проект «Муніципальна енергетична реформа в Україні» передбачає реформи у галузі енергоефективності з метою раціонального використання енергії. Бюджет проекту складає 13,5 мільйонів доларів, його фінансує агентство США з питань міжнародного розвитку (USAID) спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Проект розрахований до 2017 року, він реалізується в 15 містах країни.