Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нарада щодо вдосконалення та спрощення процедури надання адміністративних послуг.

  18 червня о 12.30 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться нарада міського голови Івана Куліченка щодо вдосконалення та спрощення процедури надання адміністративних послуг громадянам у сфері державної реєстрації через Центри надання адміністративних послуг. Про це повідомили в управлінні адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпропетровської міської ради.
  Нарада відбудеться за участю голови Державної реєстраційної служби України, начальника Головного управління юстиції у Дніпропетровської області, начальника реєстраційної служби Головного управління юстиції у Дніпропетровській області. Учасники заходу обговорять питання надання адміністративних послуг через  Центри надання адміністративних послуг, а саме: реєстрацію прав на нерухоме майно та реєстрацію фізичних та юридичних осіб-підприємців, зазначають в управлінні.
  У Дніпропетровську працюють два центри адміністративних послуг – «Правобережний» (просп. Карла Маркса, 75) та «Лівобережний» (просп. Правди, 42).