Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нагородження переможців І туру творчого конкурсу «Дніпропетровськ – казкове місто».

  12 червня о 12.00 у Центральній міській бібліотеці(Леніна, 23)відбудеться оголошення підсумків та урочиста церемонія нагородження переможців І туру Відкритого міського творчого конкурсу «Дніпропетровськ – казкове місто». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
  На участь у конкурсі подано 50 робіт від 26 учасниківіз Дніпропетровщини, Луганщини, Івано-Франківщини та навіть із Парижу. За умовами конкурсу учасники написали власні казки про Дніпропетровськ та його мешканців. Членами  конкурсної комісії було обрано 6 робіт – переможців, зазначають в управлінні.
  Після визначення переможців І туру конкурсу, управлінням культури та мистецтв міської ради буде оголошений наступний тур конкурсу, в якому учасники різних вікових категорій (віком від 5 років) будуть змагатися на кращу ілюстрацію до казок-переможців. По завершенню конкурса найкращі казки та ілюстрації до них будуть надруковані  у трилогії «Дніпропетровськ-казкове місто», повідомляють в управлінні.
  Організатор конкурсу «Дніпропетровськ – казкове місто»- управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради, конкурс проведно за ініціативи громадського діяча Юлії Сегеди. Конкурс «Дніпропетровськ- казкове місто» стартував у кінці березня цього року, він проводиться вперше з метою розкриття творчого потенціалу городян, виховання підростаючого покоління в дусі патріотизму та любові до рідного міста, додають в правлінні культури та мистецтв.