Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо пілотного проекту «Електронний Бізнес-центр».

   5 червня о 10.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. К.Маркса, 75 біла зала) відбудеться прес-конференція начальника управління розвитку підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради Миколи Шевченка щодо  впровадження у Дніпропетровську першого в Україні пілотного проекту «Електронний Бізнес-центр» та on-line навчання.
   З початку року розпочато роботу з реалізації першого в Україні пілотного проекту «Електронний Бізнес-центр» Дніпропетровської міської ради, для чогоповністю реформовано та оновлено сайт www.bc.dniprorada.gov.ua.Передумовами започаткування цього пілотного проекту стала необхідність удосконалення системи взаємодії між владою та підприємцями та запровадження нових сучасних форм інформаційної підтримки бізнесу.
   В рамках подальшого втілення пілотного проекту «Електронний Бізнес-центр», починаючи з червня Дніпропетровська міська рада спільно з Національним гірничим університетом запроваджує новий освітній проект on-line навчання та підвищення кваліфікації як для підприємців, так і широких верств населення з основних аспектів ведення бізнесу, зазначають в управління розвитку підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради.