Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міське свято до Міжнародного Дня сім’ї.

  17 травня об 11.00  у центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка відбудеться  міське свято з нагоди Дня матері та Міжнародного Дня сім’ї. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
  На головній сцені заходу, у приміщенні літнього театру відбудуться урочисте нагородження та гала-концерт лауреатів щорічного конкурсу вихованців клубів школярів міського дитячо-юнацького центру „Дивоклуб-2014”. Цього року почесне звання лауреату конкурсу отримають 46 творчих колективів та 150 обдарованих дітей. Молоді майстри та вихованці міського дитячо-юнацького центру  підготували для учасників свята виставку виробів образотворчого і прикладного мистецтва та майстер-класи з бісероплетіння, вишивки стрічками, петриківського розпису, виготовлення народної  ляльки, створення святкових листівок тощо. Окрім  того, на майданчику проходитиме естафета для сімей «Тато, мама, я –спортивна сім’я». У заході візьмуть участь багатодітні, прийомні та молоді родини. До участі у естафеті можуть також долучитися всі бажаючі. За задумом організаторів, практично кожен куточок задіяної зони парку буде насичений різноманітними іграми та конкурсами. Зокрема, для мам проведуть заняття з фітнесу, для батьків та дітей підготовлені різноманітні естафети, наприклад, татам з малюками на шиї на швидкість треба буде здолати дистанцію, зазначають в управлінні.
  Згідно з рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 1993 року щорічно 15 травня відзначається Міжнародний День сім’ї, додають в управлінні.