Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Круглий стіл на тему: «Здорова родина – майбутнє України».

  16 травня о 15:00 у Красногвардійській районній раді (пр. Пушкіна, 65, І поверх, зала засідань) відбудеться засідання круглого столу на тему: «Здорова родина – майбутнє України» з нагоди Міжнародного дня сім’ї та Дня матері. Про це повідомили у Красногвардійській районній раді.
  У засіданні круглого столу візьмуть участь представники багатодітних, малозабезпечених, прийомних, студентських сімей, сімей, де діти перебувають під опікою чи піклуванням, сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, студентського самоврядування начальних закладів І-IV рівня акредитації району, представники батьківських комітетів, соціальні педагоги загальноосвітніх закладів району, представники управління - служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та інші, зазначають у райраді. 
  Засідання круглого столу на тему: «Здорова родина – майбутнє України» проводиться з метою сприяння здоровому розвитку членів сім’ї, дітей, формування у сім’ях пріоритету здорового способу життя, сприяння сім’ям у вихованні дітей, створення умов для дозвілля, культурного відпочинку і оздоровлення всієї родини. Організатори заходу -  Красногвардійська районна рада.