Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Жеребкування фіналістів дитячо-юнацької шкільної баскетбольної ліги.

  16 травня о 12.30 у приміщенні дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №5 ім. М. І. Говорунова (вул. Чичеріна, 114) відбудеться фінальне жеребкування в рамках міської дитячо-юнацької шкільної баскетбольної ліги. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
  Змагання з міської дитячо-юнацької шкільної баскетбольної ліги розпочались у березні. У них взяли участь близько 2, 5 тисяч дітей. Змагання міської дитячо-юнацької шкільної баскетбольної ліги проводяться за віковими групами: група «А» - старший вік (1999р.н. і молодше, хлопчики і дівчата); група «Б» - молодший вік (2003 р.н. і молодше, хлопчики і дівчата). До участі в змаганнях допускаються команди юнаків та дівчат навчальних закладів, ліцеїв, інтернатів та інші, що подали офіційну заявку. Склад команд кожного туру до 14 осіб (12 гравців + 2 тренери).
  У жеребкуванні візьмуть участь 16 команд-фіналістів. Фінальні ігри міської дитячо-юнацької шкільної баскетбольної ліги проходитимуть з 19 по 22 травня у спортивному комплексі «Шинник». Команда-переможець міської дитячо-юнацької шкільної баскетбольної ліги у кожній віковий групі  отримає звання «Переможець міської дитячо-юнацької шкільної баскетбольної ліги» і кубок та диплом І ступеня, зазначають в управлінні.
  Міська дитячо-юнацька шкільна баскетбольна ліга проводиться з метою популяризації у місті  баскетболу і формування здорового способу життя серед молоді, додають в управлінні.