Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Всеукраїнська науково-практична конференція педагогів.

   24 квітня о 10.00 у Національному гірничому університеті (просп. Карла Маркса, 19корп.1, 2 поверх, ауд.69) відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Нові підходи до розвитку навчальних закладів в умовах модернізації вітчизняної освіти», присвячена 100-чю від дня народження Почесного громадянина Дніпропетровська Євгена Степановича Березняка. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. У відкритті конференції візьме участь заступник міського голови Олена Лозенко.
   У роботі конференції візьмуть участь наукові та педагогічні працівники  вищих навчальних закладів та інститутів післядипломної педагогічної освіти, аспіранти, докторанти, магістри, вчителі, викладачі навчально-виховних та професійно-технічних закладів. Учасники заходи з-поміж іншого розглянуть питання концептуальних засад розвитку психолого-педагогічних наук в умовах модернізації вітчизняної освіти, освітнього менеджменту та сучасних технологій управління навчальними закладами, шляхів розвитку системи шкільної освіти в контексті інноваційних освітніх змін тощо, зазначають в управлінні.
   Науково-практична конференція «Нові підходи до розвитку навчальних закладів в умовах модернізації вітчизняної освіти» проводиться з метою висвітлення теоретико-методологічних підходів щодо розвитку навчальних закладів, презентації наукових, методичних досягнень на шляху модернізації вітчизняної освіти та ознайомлення з практичними здобутками  у сфері теорії та практики педагогіки, психології і освітнього менеджменту. Організаторами конференції є Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної совіти та Інститут гуманітарних проблем ім. П.Т. Тронька ДВНЗ «Національний гірничий університет».