Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виставка творів дніпропетровської художниці Лариси Сізової.

  24 квітня о 16.00 у художньому музеї (вул. Шевченка, 21) відбудеться відкриття персональної виставки творів дніпропетровської художниці Лариси Сізової «Мандри». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. На виставці будуть представлені такі роботи  як малярство, живопис на склі, витинанка, графіка.
  Загалом діапазон творчих можливостей Лариси Сізової доволі широкий: вона займається живописом (на склі та на полотні), графікою, витинанкою. Стиль художниці майже не залежить від матеріалу, на якому вона творить. Мистецтву художниці притаманні розмашисті мазки, узагальнене, лаконічне, просте зображення. У своїх роботах художниця намагається відобразити колорит життя українського народу, де головною темою є кохання, материнство, релігійні мотиви, краса рідної землі, квіти та птахи. Чільне місце у творчості мисткині займає особливий вид народного образотворчого мистецтва – живопис на склі.
  Персональна виставка творів дніпропетровської художниці Лариси Сізової  «Мандри» працюватиме до 25 травня з10:00 до 17:30,  вихідний – п’ятниця.