Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Координаційна рада з питань розвитку підприємництва щодо співпраці бізнесу та освіти.

  23 квітня о 14.00 у Палаці студентів Дніпропетровського Національного університету ім. О. Гончара (пл. Шевченко, 1) відбудеться координаційна рада з питань розвитку підприємництва у форматі круглого столу на тему: «Бізнес та освіта: співпадання інтересів». Про це повідомили в управлінні розвитку підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю міського голови Івана Куліченка.
  До круглого столу долучаться ректор Дніпропетровського Національного університету ім.  О. Гончара, представники бізнесу, науки та громадських організацій. У ході заходу йтиметься про налагодження взаємодії та тристороннього партнерства між владою, науковцями та підприємцями. Також науковці Дніпропетровського Національного університету проведуть презентацію проектів, які можуть бути успішно застосовані на підприємствах міста. Учасники заходу матимуть змогу ознайомитись з експозицією наукових досягнень університету, зазначають в управлінні.
  Розширене засідання у форматі круглого столу на тему: «Бізнес та освіта: співпадання інтересів» проводиться в рамках реалізації Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Дніпропетровську на 2013-2015 роки.