Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Бізнес-конференція «Ріст в умовах нестабільності».

  17 квітня о 10.00 у культурно-діловому центрі (вул. Шолом Алейхема, 4, 1 поверх, гранд-хол, вхід через будинок Пчьолкіна) відбудеться  практична бізнес-конференція «Ріст в умовах нестабільності». Про це повідомили в управлінні розвитку підприємства та інвестицій Дніпропетровської міської ради.
  На  практичну конференцію запрошено представників малого та середнього бізнесу, приватних підприємців, керівників компаній та всіх бажаючих розвивати свій бізнес. На конференції виступатимуть успішні бізнесмени, менеджери, бізнес-тренери, вони розкажуть про те, як в умовах нестабільності не скорочувати персонал, не зменшувати зарплатню та не підвищувати ціни. З- поміж іншого, тут також говоритимуть про те, як розробити стратегію бізнесу, про фактори успіху для бізнесу у кризовий період, про підвищення ефективності персоналу у непрості часи, про ефективні контент-проекти у соціальних мережах тощо, зазначають в управлінні.
  Подібні тренінги вже відбулись у Києві, Одесі, Львові, Вінниці та Чернівцях, у них взяли участь близько 1 тисячі підприємців. Організатори бізнес-конференції у Дніпропетровську - управління розвитку підприємства та інвестицій Дніпропетровської міської ради та консалтингова компанія «Бізнес-тайм», додають в управлінні.