Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

ХХІV наукова конференція "Стародубовські читання - 2014".

  17 квітня о 10.00 у залі засідань вченої ради Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (вул. Чернишевського, 22а) відбудеться ХХІV Міжнародна наукова конференція "Стародубовські читання - 2014", присвячена пам'яті академіка НАНУ, доктора технічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата премії Ради Міністрів СРСР Кирила Стародубова. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Олени Лозенко.
  На конференцію з’їдуться студенти та викладачі, серед них доктори та кандидати наук, не лише із вищих навчальних закладів Дніпропетровська, а й різних міст України, Росії, Білорусі. Учасники заходу виступатимуть з доповідями та власними науковими працями щодо розвитку металургії, промисловості, обміняються найсучаснішими науковими ідеями та розробками для зміцнення співпраці вчених та промисловців.
  Стародубівські читання проводяться вже понад 15 років. Їх ініціатором є Придніпровська державна академія будівництва та архітектури. Ця одна з небагатьох існуючих технічних конференцій в Україні, виконує роль координаційної ради в галузі термічної і термомеханічної обробки і металознавства, зазначають в управлінні..