Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття фестивалю-конкурсу «Студентська весна – 2014».

  14 квітня о 15.00 в актовій залі Дніпропетровської державної фінансової академії (вул. Аржанова, 12) відбудеться  урочисте відкриття міжвузівського фестивалю-конкурсу «Студентська весна – 2014». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
  Цього року для участі у фестивалі надали заявки колективи 12 навчальних закладів міста III-IV рівня акредитації. Протягом місяця вони у свої навчальних закладах покажуть понад 300 творчих номерів. Темою цьогорічних звітних концертів стане 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка. Кращі виконавці та колективи одержать звання “Лауреат фестивалю “Студентська весна”. За результатами оцінювання звітних концертів переможцем визначиться команда вищого навчального закладу, яка набере найбільшу кількість балів. Переможець отримає перехідний приз - статуетку Гран-прі фестивалю, зазначають в управлінні.
  Фестиваль «Студентська весна-2013» проводиться  з 1960-х років за ініціативою профспілок вузів. З 2000  року організатором фестивалю стало управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Фестиваль проводиться з метою виявлення талановитої молоді, додають в управлінні