Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зустріч Івана Куліченка з викладачами та слухачами університету Третього покоління.

  11 квітня об 11.00 у приміщенніДніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться зустріч міського голови Івана Куліченка з викладачами та слухачами університету Третього покоління. Захід приурочено до 5-річчя даного університету. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.
  Під час заходу Іван Куліченко поспілкується із запрошеними слухачами Університету, які поділяться з очільником міста своїми враженнями та здобутками у навчанні. 
  Університет Третього покоління заснований на базі Дніпропетровського університету ім. Альфреда Нобеля у 2009 році відповідно до протоколу між Дніпропетровським університетом ім. Альфреда Нобеля та Дніпропетровською міською радою. Заняття для слухачів проводяться на двох факультетах – економічному та гуманітарному, лекції читають викладачі різних кафедр університету, зазначають в управлінні. Діяльність університету третього покоління спрямована на надання можливості людям похилого віку отримати нові знання з різних сфер, стимулювати інтерес до сучасних суспільних явищ і подій, сприяти активному дозвіллю. Знання, одержані в університеті, допомагають людям похилого віку подолати вікову кризу та відчуття дефіциту спілкування. Щорічно перед слухачами університету виступають керівники управлінь та служб міської ради з лекціями, повідомленнями і інформаціями з різних питань розвитку міста. За п'ять років роботи свідоцтва про закінчення університету Третього покоління отримали 1 тисяча 585 осіб. 12 квітня відбудеться черговий випуск 397 слухачів Університету 2013/2014 навчального року, додають в управлінні.