Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Вручення медичного обладнання міській лікарні №2.

  10 квітня о 14.00 у Дніпропетровській міській клінічній лікарні №2 (вул. Свердлова 29, 1 поверх, конференц-зал) відбудеться вручення медичного обладнання, яке було придбано на внески учасників щорічного благодійного марафону «Пробіг з вірою в серці», який відбувся до Дня міста 2013 року. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої. 
  У щорічному благодійному марафоні «Пробіг з вірою в серці», який пройшов у Дніпропетровську 7 вересня взяли участь близько 5 тисяч дніпропетровців. Щоб взяти участь у марафоні необхідно було зробити благодійний внесок у кілька гривень. Усі зібрані під час пробігу кошти, а також кошти, які надані спонсором заходу – компанією "Данон" в Україні, були направлені на придбання медичного обладнання – Холдера ЕКГ моніторування, який допомагатиме лікарям оперативно встановлювати діагноз та рятувати життя і здоров`я маленьких українців.  
  Благодійний марафон «Пробіг з вірою в серці» вперше було проведено у Дніпропетровську у 2012 році з метою допомоги дитячим лікарням у придбанні необхідного обладнання. Влітку минулого року  дитячій міській клінічній лікарні №2 було передано сучасний переносний апарат для ультразвукової діагностики, придбаний в рамках зазначеного марафону, який відбувся на День міста 2012 року.