Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фінал студентської ліги по дзюдо.

  5 квітня  о 10.00 у спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву №6 (просп. Газети Правда, 36) відбудеться фінал студентської ліги по дзюдо. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників заступник міського голови Ірина Зайцева.
  У студентській лізі взяли участь спортсмени із 15 вищих навчальних закладів Дніпропетровська та Запоріжжя, загалом близько 150 учасників. За результатами перших двох турів лідером стала команда Дніпропетровського державного інституту Фізичної культури та спорту, на другому місці – команда Дніпропетровської фінансової академії, на третьому – команда Академії митної служби України. Серед дніпропетровських учасників багаторазова переможниця та призерка Кубків світу по дзюдо, Чемпіонка світу по самбо Тетяна Савченко, віце-чемпіон світу по дзюдо серед кадетів Сергій Звєрєв, призер юніорського Чемпіонату  Європи Микита Дібрін, переможці юніорських Кубків Європи Олександр Кошляк та Грачік Авагян, зазначають в управлінні.
  Студентська ліга по дзюдо проводиться вперше з метою професійного росту спортсменів та  популяризації дзюдо у місті, додають в управлінні.