Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Практична конференція для представників бізнесу.

 5 квітня о 10.00 у приміщенні Дніпропетровського регіонального інституту державного управління національної академії державного управління при Президентові України (вул. Гоголя, 29, актова зала, 3 поверх) розпочнеться безкоштовна практична конференція для представників бізнесу на тему: «Зростання та розвиток в умовах нестабільності». Про це повідомили в управлінні розвитку підприємництва та інвестицій департаменту Дніпропетровської міської ради.
  До участі у семінарі запрошено понад 300 керівників підприємств  та організацій міста. Для них спеціалісти проводитимуть різні лекції, у тому числі, «Маркетинг на основі баз даних», «Персональний брендінг. Комунікації та зв’язки», «Як стати лідером у нових умовах», «Як визначити свою унікальність на ринку. Методи партизанського маркетингу», «Ризики підприємницької діяльності, їх ідентифікація, оцінка та компенсація» тощо.
  Безкоштовна практична конференція для представників бізнесу на тему: «Зростання та розвиток в умовах нестабільності» проводиться в рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва м. Дніпропетровська. Мета заходу – спрямувати зусилля спеціалістів з управління, маркетингу, продажу та фінансів на підтримку малого і середнього бізнесу, надати керівникам підприємств практичні знання та досвід провідних експертів України, зазначають в управлінні.