Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міське свято «Славимо творчістю Великого Кобзаря».

  12  березня о 15.00 у міському палаці дітей та юнацтва (Набережна Перемоги, 5) відбудеться міське свято «Славимо творчістю Великого Кобзаря» з нагоди 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка. Захід відбудеться за участі заступника міського голови Олени Лозенко. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.
  Під час заходу будуть названі імена дітей-переможців міського конкурсу «Собори наших душ» в номінаціях: література, образотворче та декоративно-ужиткове мистецтво. Окрім цього на сцені палацу пройде парад-дефіле українських вишиванок, а у холі працюватиме виставка творчих робіт дітей з петриківського розпису та декоративно-ужиткового мистецтва «З Україною в серці», зазначили в управлінні.
  Учасників свята привітають діти-переможці міського туру Всеукраїнського конкурсу читців до 200-річчя Т.Г. Шевченка,хореографічні колективи народного танцю та фольклору «Спас – Штурм», «Альянс», «Біс», «Колесо», «Серпантин», «Будьмо разом», «Цвітень», «Родослав»колектив бандуристів Дніпропетровського коледжу культури і мистецтв.
  Свято проводиться в рамках відзначення 200-річного ювілею Т.Г.Шевченка та з метою підтримки заходів із вивчення і популяризації спадщини Великого Кобзаря в Україні, зазначили в управлінні освіти та науки.