Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську проходить ІІ етап міської дитячо-юнацької шкільної баскетбольної ліги

      6 березня о 14.00 у приміщенні середньої школи № 143(вул. Коробова, 3-д), відбудуться фінальні  змагання сеоред школярів Ленінського району  в рамках ІІ етапу Міської дитячо-юнацької шкільної баскетбольної ліги. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
     Змагання міської дитячо-юнацької шкільної баскетбольної ліги проводяться за віковими групами:група «А» - старший вік (1999р.н. і молодше, хлопчики і дівчата);група «Б» - молодший вік (2003р.н. і молодше, хлопчики і дівчата). До участі в змаганнях допускаються команди юнаків та дівчат учбових закладів, ліцеїв, інтернатів та інші, що подали офіційну заявку. Склад команд кожного туру до 14 осіб (12 гравців + 2 тренери).
     Команді переможцю міської дитячо-юнацької шкільної баскетбольної ліги у кожній віковий групі присвоюється звання «Переможець міської дитячо-юнацької шкільної баскетбольної ліги» і команда нагороджується кубком та дипломом І ступеня. Команди, що займуть II і III місця, нагороджуються кубками та дипломами відповідних ступенів.
    Міська дитячо-юнацька шкільна баскетбольна ліга проводиться у три етапи (фінальні ігри відбудуться у квітні) з метою популяризації у місті  баскетболу та  формування здорового способу життя серед молоді; підвищення майстерності юних баскетболістів; підвищення рухової активності та зміцнення здоров'я учнів; популяризації серед молоді Чемпіонату «ЄвроБаскет2015».