Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У міській раді нагородять переможці конкурсу " Учитель року-2014".

     4 березня о 15.00  у приміщенні Дніпропетровській міській раді (просп. Карла Маркса, 75 біла зала) відбудеться вшануванню призерів та лауреатів міського туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014». Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Усі конкурсанти за підсумками змагань отримають вітальні листи міського голови та грошову винагороду.
      Переможцями міського туру Конкурсу стали педагоги загальноосвітніх навчальних закладів №№ 1, 22, 139 та фінансово-економічного ліцею. У січні вони взяли участь у обласному турі, де здобули перемогу за всіма номінаціями і представлятимуть область на Всеукраїнському конкурсі, зазначають в управлінні.
      Міський тур конкурсу «Учитель року – 2014» проводився з 23 жовтня по 21 грудня 2013 року за номінаціями: директор школи, початкові класи, світова література, географія, трудове навчання. У І етапі міського туру Конкурсу (конкурс методичних доробок вчителів-конкурсантів) взяли участь 61 педагог, з них 37 вийшли у ІІ етап (конкурс педагогічної майстерності). Учасники Конкурсу продемонстрували належну науково-методичну підготовку, креативні та комунікаційні здібності, володіння інноваційними освітніми технологіями, виконали відповідні фахові завдання, виявили  високий рівень культури педагогічного спілкування, додають в управлінні.