Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва.

  18лютого о 13:30 на базі підприємства Інтерпайп сталь ( вул. Винокурова, 4) відбудеться  виїзне розширене засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва Дніпропетровської міської ради.Про це повідомили у департаменті промисловості, підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю першого заступника міського голови Володимира Медведчука.
  До участі у засіданні запрошені керівники департаменту промисловості, підприємництва та інвестицій міської ради, керівництво Інтерпайп сталь та Інтерпайп НТЗ, члени координаційної ради з питань розвитку підприємництва міської ради, керівники підприємств та установ міста. Учасники заходу розглянуть питання щодо налагодження тристороннього партнерства між владою, великим, середнім і малим підприємництвом, проведуть короткі презентації товарів та послуг місцевих підприємств. Окрім того, учасників заходу ознайомлять із виробничими потужностями сталеплавильного комплексу Інтерпайп сталь та Інтерпайп НТЗ, а також політикою компанії у закупівельній галузі.
  На сьогодні в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців у Дніпропетровську обліковується 49 тисяч  421- юридична особа та  89 тисяч 774  суб’єкти підприємницької діяльності – фізичних осіб.