Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття XХІ Всеукраїнського фестивалю «Від Різдва до Різдва».

  23 січня о 16.00  в академічному театрі російської драми ім. М. Горького відбудеться урочисте відкриття XХІ Всеукраїнського фестивалю духовних піснеспівів «Від Різдва до Різдва». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Фестиваль триватиме до 26 січня. Привітає учасників фестивалю міський голова Іван Куліченко.
  Цьогоріч на фестиваль завітають 1,5 тисячі дорослих та дітей, а це близько 80 хорових колективів з різних міст України та два колективи з Білорусі. Ведучими фестивалю будуть настоятель Спасо-Преображенського кафедрального собору Ярослав Денека та матушка Ангеліна Нечіпорук. Оцінюватиме професіоналізм учасників  журі під головуванням Митрополита Дніпропетровського та Павлоградського Владики Іринея, зазначають в управлінні.
  Традиційна виставка-ярмарок «Православна Дніпропетровщина» цього року почала працювати раніше, ніж стартував фестиваль -  21 січня, додають в управлінні.
  Цього року вперше почути спів учасників «Від Різдва до Різдва» можна буде не тільки під час виступів на головній сцені фестивалю, а й на концертах у консерваторії, музичних школах та під час богослужінь у церквах  міста, додають в управлінні.