Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нарада міського голови щодо перебігу опалювального сезону.

  15 січня о 10.00 на території котельні по вулиці Космічній, 10 відбудеться виїзна робоча нарада міського голови Івана Куліченка щодо перебігу у місті опалювального сезону. Про це повідомили у департаменті комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради.
  У 2012-2013 роках у котельні по вулиці Космічній, 10 комунальним підприємством «Дніпропетровські міські теплові мережі» реконструйовано котел із заміною горілок нового покоління та встановлено автоматизовану систему управління технологічним процесом. Проведені роботи дадуть можливість економити до 450 тисяч метрів кубічних газу на рік, зазначають у департаменті.
  У Дніпропетровську 540 котелень, з них 387 знаходяться у комунальній власності. Послуги централізованого опалення надають чотири комунальні підприємства: «Дніпропетровські міські теплові мережі», «Теплоенерго», «Коменергосервіс» та «Теплотранс».  Загальний борг населення цим підприємствам складає майже 272 мільйони гривень, з урахуванням боргів минулих років.