Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Спортивний турнір «Різдвяні зустрічі».

  12 січня об 11.00 у приміщенні культурно-спортивного комплексу «Шинник» (вул. Героїв Сталінграда, 118а) відбудеться турнір «Різдвяні зустрічі» серед кращих спортсменів футбольного, баскетбольного та гандбольного клубів. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників турніру заступник міського голови Ірина Зайцева.
  У змаганнях візьмуть участь футболісти клубу «Дніпро», які будуть змагатися у закидані м'яча у ворота (гандбол), баскетболісти клубу «Дніпро» зіграють у футбол, а гандболісти з Українського державного хіміко - технологічного університету  будуть закидати м'яч у кошик (баскетбол). В команді ФК «Дніпро» будуть грати зірки українського футболу та члени збірної команди України з футболу: Руслан Ротань, Андрій Русол, Микола Медін та Евгеній Селезнев. В команді БК «Дніпро» будуть гравці першої команди та члени збірної команди України з баскетболу, а саме: Станіслав Тимофеєнко, Олександр Мішула, Олександр Місяц, Костянтин Глазирін. Спортсмени розіграють титул «Королів м'яча» і покажуть свою спортивну універсальність. Переможці будуть нагороджені кубками, медалями та дипломами. Серед вболівальників будуть проведені конкурси, найкращих нагородять призами, також всі бажаючі зможуть сфотографуватися з учасниками турніру та взяти у них автографи, зазначають в управлінні.
  Турнір «Різдвяні зустрічі» проводиться вперше з метою популяризації футболу, баскетболу та гандболу серед дітей та молоді, додають в управлінні.