Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Пробний пуск кардіологічного телеметричного комплексу.

  26 грудня о 10.00 на базі центру первинної медико-санітарної допомоги №8 (вул. С. Ковалевської, 53а) відбудеться пробний пуск кардіологічного телеметричного комплексу ЮНЕТ. Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської міської ради.
  Кардіологічний телеметричний комплекс ЮНЕТ придбано коштом міського бюджету з метою удосконалення медичної допомоги хворим із захворюваннями серцево-судинної системи, підвищення якості діагностики, профілактики ускладнень зі сторони органів системи кровообігу. Основними задачами кардіологічного телеметричного комплексу є якісна реєстрація, прийом, аналіз і зберігання електрокардіограм для консультації зі спеціалістом незалежно від місцезнаходження пацієнта та лікаря.
  Комплекс об’єднує діагностичний центр і мережу повнофункціональних електрокардіографів зі вбудованим  комунікаційним модулем. Повнофункціональні кардіографи встановлені у 12 центрах первинної медико-санітарної допомоги, вони щоденно використовуються в амбулаторіях для процедури – зняття ЕКГ. При реєстрації діагностично складних змін на ЕКГ можна, не перенаправляючи пацієнта, переслати ЕКГ у діагностичний центр, де лікар функціональної діагностики міської клінічної лікарні №9, проконсультує пацієнта щодо отриманого ЕКГ і видасть висновок  для подальшого обстеження та лікування. З початку 2014 року нова система запрацює у повному обсязі.