Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Святковий концерт до Дня Святого Миколая у дитячому будинку №1.

  17 грудня о 17.00 у дитячому будинку №1 (ж/м Тополя-2, вул. Тополина, 16) відбудеться святковий концерт за участю його вихованців з нагоди Дня Святого Миколая. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Привітає дітлахів напередодні свята заступник міського голови Олена Лозенко.
  Під час заходу вихованці дитячого будинку продемонструють свої таланти у танцях та співах. Усі діти отримають іграшки та солодкі подарунки.
  Міський дитячий будинок №1 засновано в 1997 році. На сьогодні у закладі перебуває 38 вихованців – 12 дітей-сиріт та  26 дітей, позбавлених батьківського піклування. У закладі створено умови для виховання дітей, виявлення і розвитку їх творчих здібностей. Усі вихованці з урахуванням інтересів охоплені гуртковою та позакласною роботою.
  Одним із найкращих показників роботи дитячого будинку є  влаштування дітей, що перебувають на повному державному забезпеченні, до родин. Протягом 2013 року із закладу вибуло 14 вихованців: 8  – у прийомні сім’ї, 3 – до дитячих будинків сімейного типу, 1 дитину взяли під опіку, 2 дітей – повернуто батькам, зазначають в управлінні.