Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фінал Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Яскрава арена Дніпропетровська 2013".

  15 грудня о 16.00 у Дніпропетровському державному цирку відбудеться фінал та гала-концерт ІІІ Всеукраїнського відкритого дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу естрадно-циркового мистецтва «Яскрава арена Дніпропетровська 2013». Про це повідомили організатори заходу -  Дніпропетровська обласна громадська організація «Яскрава країна». На гала-виставу запрошені вихованці дитячих будинків, школярі міста.
  Фестиваль-конкурс естрадно-циркового мистецтва «Яскрава арена» проходить з 13 по 15 грудня. Позмагатися у майстерності за звання найкращого на професійній арені зберуться  близько 30 циркових колективів з різних куточків України та Росії, серед них як досвідчені колективи зі званням «народний» та «зразковий», так і новачки. Учасники віком від 5 до 25 років  змагатимуться у таких жанрах циркового мистецтва як жонглювання, клоунада, гімнастика, акробатика, еквілібр, дресура тварин, зазначають організатори.
  Усі учасники отримають нагороди та сувеніри від організаторів та партнерів фестивалю. Переможець фестивалю отримає Гран-Прі.