Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

  11 грудня о 15.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, кім. 724) відбудеться засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення. Про це повідомили в управлінні праці та соціального захисту населення Дніпропетровської міської ради. Засідання відбудеться під головуванням заступника міського голови Олени Лозенко.
  У заході візьмуть участь представники пенсійного фонду, обласного центру зайнятості, головного управління міністерства доходів у Дніпропетровській області, фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань та інші. Учасники засідання обговорять питання легалізації заробітної плати та зайнятості населення, зазначають в управлінні.
  Розміри мінімальної заробітної плати на 2013 рік затверджено  Законом України "Про Державний бюджет України на 2013 рік".  Мінімальна заробітна плата з 01.12.2013 складає 1 тисячу 218 гривень.                 
  Мінімальна заробітна плата – це законодавчо встановлений розмір заробітної плати за просту, некваліфіковану працю, нижче якого не може здійснюватися оплата за виконану працівником місячну, погодинну норму праці (обсяг робіт). Середня заробітна плата по м. Дніпропетровську становить 3 тисячі 191 гривня, зазначають в управлінні праці та соціального захисту населення.