Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фінал міжвузівського чемпіонату КВН «КаВуН-2013».

  27 листопада о 18:00 в актовій залі Придніпровської державної академії будівництва й архітектури (вул. Чернишевського, 24а)  відбудеться фінал відкритого міжвузівського чемпіонату команд КВН «КаВуН-2013». Про це повідомили в управлінні  у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
  У фіналі візьмуть участь команди: «Два с половиной человека» (Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара),«Теория ржи» - (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту ім. ак. В. Лазаряна), «Друзья» (збірна команда м. Дніпропетровськ) та «Гринвич» (Дніпропетровський національний університет ім.О. Гончара). За підсумками фіналу визначиться краща команда, яка виграє головний приз чемпіонату - право представляти місто Дніпропетровськ на щорічному Міжнародному фестивалі КВН «КіВіН», що традиційно проходить на Чорноморському узбережжі Кавказу - у  місті Сочі (Росія).
  У 21-му сезоні чемпіонату взяли участь 37 команд, які представляли вищі навчальні заклади Дніпропетровська,  Харкова, Донецька, Луганська, Кривого Рогу, Дніпродзержинська, Макіївки та інших міст України.За 21 сезон в іграх чемпіонату взяли участь понад  300 команд КВН, а ігри відвідало більше 450 тисяч глядачів. Для багатьох команд чемпіонат став стартом подальшої кар'єри у КВН.
  Відкритий міжвузівський чемпіонат команд КВН «КаВуН»  проводиться  з 1992 року. Його організаторами є управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради, Дніпропетровська молодіжна рада при міському голові та Театр КВН ДГУ.