Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття 10-го Міжнародного фестивалю дизайну – COW 2013.

  21 листопада о 13.00 у Дніпропетровському будинку мистецтв (вул. Філософська, 23) відбудеться відкриття 10-го Міжнародного фестивалю дизайну – COW 2013. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
  На фестивалі буде представлено понад 600 дизайнерських робіт, розподілені за різними номінаціями: постер, знак, листівка, упаковка, мода, дизайн інтер'єру, предметний дизайн. Окрім того, на відвідувачів заходу чекає виставка робіт журі та виставка соціального плакату. Під час проведення фестивалю відвідувачі зможуть взяти участь у майтер-класі московського дизайнера-графіка Юрія Гулитова, прослухати лекції, побувати на презентаціях дизайнерських проектів, зазначають в управлінні.
  До фестивалю долучилися понад 100 дизайнерів з 15 країн світу – України, Мексики, Ірану, Еквадору, Швеції, Турції, Польщі, Киргистану, Китаю, Колумбії, Молдови, Росії, Ізраїлю, Нової Зеландії та Франції. Журі обере найкращого дизайнера у кожній номінації, повідомляють в управлінні.
  Міжнародний фестиваль дизайну – COW 2013 триватиме до 24 листопада.