Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

"Круглий стіл" щодо творчої складової у педагогічній роботі з учнями шкіл естетичного виховання.

  21 листопада о 12.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться засідання круглого столу на тему: «Творча складова у педагогічній роботі з обдарованими учнями шкіл естетичного виховання м. Дніпропетровська». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю заступника міського голови Ірини Зайцевої.
  У засіданні круглого столу візьмуть участь члени міської методичної ради працівників шкіл естетичного виховання м. Дніпропетровська, яка була створена у 2007році як дорадчий орган при управлінні культури та мистецтв, провідні фахівці та керівники шкіл естетичного виховання. Під час заходу виступатимуть директори дитячих музичних та художніх шкіл міста, школи класичного танцю. З-поміж іншого учасники обговорюватимуть питання творчого підходу до навчання учнів у школах естетичного виховання, зазначають в управлінні.
  У Дніпропетровську 22 школи естетичного виховання (17 музичних, 2 художні школи, 2 школи мистецтв та 1 школа класичного танцю), у яких навчаються понад 7,5 тисяч дітей.