Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нарада щодо підготовки комунальної техніки до роботи у зимовий період.

  20 листопада о 10.00 на бульварі Зоряний біля скверу  ім. 40-річчя визволення Дніпропетровська (на розі Запорізького шосе та вул. Героїв Сталінграда) відбудеться виїзна робоча нарада міського голови Івана Куліченка щодо підготовки прибиральної техніки до роботи у зимовий період. Про це повідомили у департаменті комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради.
  На огляд буде виставлено 157 одиниць техніки, яка буде задіяна у прибиранні міських доріг взимку, серед них трактори, автокрани, снігоприбиральна техніка, бульдозери, автогрейдери, піскорозкидувачі тощо. Протягом дня ознайомитися з комунальною технікою зможуть усі бажаючі мешканці міста, зазначають у департаменті.       
  Базовим підприємством по прибиранню та посипанню доріг взимку є КП «Управління по ремонту та експлуатації автодоріг». За цим підприємством закріплено 124 вулиці міста загальною довжиною 155 кілометрів. Решту вулиць прибиратимуть спеціалізовані підприємства та райони міста.  Загалом для посипання та розчищення доріг від снігу та льоду у зимовий період у місті підготовлено 440 одиниць комунальної та спеціалізованої техніки,  додають у департаменті.