Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нарада Івана Куліченка щодо завершення реконструкції системи опалення СК "Метал".

  19 листопада о 10.00 в оздоровчо-спортивному комплексі “Метал” (вул. Столєтова, 19 а) відбудеться нарада міського голови Івана Куліченка щодо завершення реконструкції системи опалення та гарячого водопостачання цього комплексу. Про це повідомили у департаменті комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради.
  Для опалення та гарячого водопостачання оздоровчо-спортивному комплексі “Метал” було реконструйовано теплорозподільчий пункт, зокрема, укладено нову повітряну теплотрасу довжиною майже 850 метрів у двохтрубному обчисленні, встановлено 2 додаткові теплообмінника для підігріву гарячої води в басейні, зазначають у департаменті.
  Оздоровчо-спортивний комплекс “Метал” знаходиться у комунальній власності міста. До червня цього року подачу гарячої води та теплопостачання для цього комплексу здійснював завод «Інтрепайп» (ім. Карла Лібнехта). У зв’язку із закриттям мартенівського виробництва на заводі, від якого надавалися ці послуги, було прийнято рішення реконструювати систему опалення та гарячого водопостачання для цього комплексу.