Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Фільми чеського правозахисного фестивалю документального кіно у Дніпропетровську.

    17 листопада о 17.00 у центральній міській бібліотеці (вул. Леніна, 23) відбудеться показ фільмів чеського правозахисного фестивалю документального кіно. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.
    Фестиваль триватиме до 20 листопада, в ці дні дніпропетровці зможуть переглянути 4 фільми чеських, російських та азербайджанських  режисерів. Після перегляду фільмів глядачі зможуть взяти участь у обговореннях, до них також долучаться  міжнародні правозахисні експерти – Ян Румб, Їржі Скаліцкі та ін, зазначають в управлінні.
  Oneworld– один із найбільших у світі правозахисних фестивалів документального кіно, фільми з фестивалю показуватимуть у 40 містах світу. У фільмах, які демонструє фестиваль підіймаються питання соціально-політичного життя, захисту довкілля, міжнародних конфліктів та ін. Фестиваль визначає найкращого режисера та пропонує проводити своєрідні відгуки на стрічки у різних країнах. Такі перегляди-відгуки вже відбулись в Австрії, Польщі, Ірландії та ін, додають в управлінні.