Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

VІI міжнародний турнір з вільної боротьби “Солідарність”.

  16 листопада о 17:00 у тенісному клубі “Мегарон” (вул. Щорса, 6а) стартує VІI міжнародний турнір з вільної боротьби “Солідарність”. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає учасників турніру заступник міського голови Ірина Зайцева.
  У змаганнях візьмуть участь спортсмени з України, Росії, Молдови, Польщі, Болгарії, Латвії, Сербії, Греції, Румунії, Франції, Вірменії, Грузії, Дагестану, Ізраїлю, Канади. Цього дня відбудуться попередні сутички у вагових категоріях 55кг, 66кг, 84 кг та 120 кг.. 17 листопада відбудуться фінальні ігри та церемонія нагородження переможців, зазначають в управлінні.
  Організатори міжнародного турніру з вільної боротьби “Солідарність” - Міжнародний благодійний фонд “Солідарність” спільно з клубом спортивної боротьби “Ведмідь”. Захід проводиться з метою популяризації вільної боротьби серед молоді, підвищення спортивної майстерності спортсменів, зміцнення дружніх зв’язків між спортсменами різних міста та країн.