Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Святковий прийом до Дня студента.

  14 листопада о 14:00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, кім. 724) відбудеться святковий прийом  з нагоди Дня студента. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Привітає студентську молодь заступник міського голови Ірина Зайцева.
  На захід запрошені найактивніші студенти міста, відмінники та переможці наукових і творчих конкурсів, лідери студентського руху, кращим з них будуть вручені подяки. Окрім того, під час заходу будуть визначені переможці міського конкурсу проектів «Молодь Дніпропетровська – рідному місту», відбудеться підведення підсумків міського турніру з нетрадиційних видів спорту, вітання студентів, які стали стипендіатами Дніпропетровської міської ради.
  За інформацією управління у справах молоді та спорту міської ради, у Дніпропетровську працюють 13 державних вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації та 25 закладів I-II рівня акредитації, у яких навчаються близько 120 тисяч студентів. Сьогодні близько 30 тисяч студентів Дніпропетровська мешкають у гуртожитках, яких у місті 84. У 360 студентських сім’ях (обидва члена сім’ї - студенти) виховуються 164 дитини, додають в управлінні.
   17 листопада в Україні відзначається День студента. Указ про започаткування свята підписав Президент України у 1999 році.