Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо оплати комунальних послуг через сайт міських комунальних платежів.

   12 листопада о 10:00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція першого заступника директора комунального підприємства «Міські комунальні платежі» Інни Шипіло щодо оплати комунальних послуг через сайт міських комунальних платежів.
   Комунальне підприємство «Міські комунальні платежі» спільно з АО «Ощадний банк України» на сайті http://complatezh.info надає можливість проведення оплати комунальних платежів по Муніципальній картці без додаткових комісій з використанням банківських платіжних карт Visa, Visa Electron и Mastercard . Для отримання Муніципальної картки необхідно звернутися на комунальне підприємство «Міські комунальні платежі» за адресою:провулок Ушинського, 2Б з 9.00 до 16.00, тел. 36-92-94.
    На зазначеному сайті можна отримати таку інформацію: тарифи, нарахування, пільги, заборгованість за комунальні послуги, оформлення субсидії, абонентські відділи підприємств, які надають комунальні послуги. Також через сайт можна передати показники по приладам обліку за гарячу та холодну воду, зазначають на підприємстві.