Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Свято молодої української літератури.

   9 листопада о 12.00 у міському парку Лазаря Глоби (на фестивальному майданчику) відбудеться свято молодої української літератури. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.
  Під час святкування учасники свята матимуть змогу прослухати твори молодих дніпропетровських літераторів - фіналістів Всеукраїнського літературного конкурсу творчої молоді «Літературна надія Дніпра-2013» та ознайомитися з творами сучасних українських авторів із фондів Центральної міської бібліотеки. У програмі свята також конкурс знавців української літератури та музична програма, зазначають в управлінні.
  Конкурс «Літературна надія Дніпра» започатковано Дніпропетровською Центральною міською бібліотекою та ІА «Міський сайт» gorod.dp.ua у 2011 році, він  проводиться раз на два роки. Цього року він проходив з 15 вересня по 15 жовтня, на сайті gorod.dp.ua було опубліковано твори понад 70 авторів, з яких журі конкурсу обрало 26 фіналістів. Конкурс дає можливість читачам познайомитись із творчістю молодих українських поетів і прозаїків, а молодим письменникам проявити себе, додають в управлінні.