Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Виставка «Козацькому роду нема переводу».

  11 жовтня о 15.00 у музеї «Літературне Придніпров'я» (просп к. Маркса, 64)відбудеться відкриття виставки робіт вихованців мистецьких шкіл України «Козацькому роду нема переводу». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.
  У виставці візьмуть участь 156 учнів художніх шкіл із Дніпропетровська, Кривого Рогу, Дніпродзержинська, Тернівки, Петриківки, Запоріжжя, Полтави, Кременчука та Херсону. Загалом на виставці буде представлено 160 робіт, всі вони виконані у різних техніках - живопис, графіка, оригінальний петриківський розпис, аплікації, кераміка, прикладне мистецтво. Під час презентації дитячих робіт відвідувачі виставки зможуть також почути виступи ансамблю бандуристів «Веселка» та вокального ансамблю «Дзвіночок» Дніпропетровської музичної школи № 3, зазначають в управлінні.
  Виставка «Козацькому роду нема переводу» проводиться четвертий рік поспіль з метою зацікавити юних художників засобами образотворчого мистецтва до вивчення історії рідного краю, матеріальної культури та традицій українського народу. Організатори виставки - управління культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради та Дніпропетровська дитяча художня школа № 1, додають в управлінні.