Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Чемпіонат Світу з бойового мистецтва «Спас».

   10 жовтня о 16.00 у тенісному клубі «Мегарон» (вул. Щорса, буд 6-а) відбудеться Чемпіонат Світу з бойового мистецтва «Спас». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
   У змаганнях візьмуть участь близько 200 спортсменів з України, Росії, Білорусі, Азербайджану, Молдови, Придністров’я, Абхазії. Дніпропетровськ представлятимуть 30 спортсменів. За першість змагатимуться юнаки від 11 до 25 років. Переможці отримають грамоти, медалі та кубки. На змагання завітає президент Міжнародної конфедерації бойових мистецтв, гранд-майстер світу з бойових мистецтв, володар 9-го дану Микола Смірнов (Санкт-Петербург, Росія), президент Міжнародного поліцейського союзу, віце-президент Всеукраїнської федерації «Спас», багаторазовий чемпіон світу з бойових мистецтв Борис Шаповалов, зазначають в управлінні.
   Закриття змагань відбудеться 11 жовтня о 15.00. Чемпіонат  Світу з бойового мистецтва «Спас» проводиться вперше з метою популяризації бойового мистецтва «Спас», підвищення рівня підготовки спортсменів «Спасу», визначення кращих спортсменів Світу з бойового мистецтва, додають в управлінні.