Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочиста відправка призовників до лав Збройних Сил України.

  8 жовтня о 14.00 відбудеться покладання квітів до Монументу Вічної Слави та урочиста відправка призовників до лав Збройних Сил України. Про це повідомили у відділі мобілізаційної та оборонної роботи Дніпропетровської міської ради. У покладанні квітів візьмуть участь керівники області та міста, ветерани війни, школярі та представники громадських організацій.
  Під час урочистостей юнаки віддадуть клятву призовника, а військові внутрішніх військ України покажуть військове дефіле роти почесної варти та елементи рукопашного бою. Святковим маршем під музику військового духового оркестру 6-го Гвардійського армійського корпусу пройдуть військові Збройних Сил України, військовослужбовці внутрішніх військ МВС України, державної спеціальної служби транспорту України, вихованці ліцею з посиленою військово-фізичної підготовкою та студенти військової кафедри Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка Лазаряна.
  Під час першого осіннього призову цього року 80 юнаків із Дніпропетровщини будуть відправлені для проходження строкової служби у військові частини внутрішніх військ МВС України, Збройних Сил України та інші військові формування, зазначають у відділі.