Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

    18 вересня о 15:00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, кім. 724) відбудеться засідання міської робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення. Про це повідомили в управлінні праці та соціального захисту населення Дніпропетровської міської ради. Засідання відбудеться під головуванням заступника міського голови Олени Лозенко.
    У заході візьмуть участь керівники різних підприємств міста, представники пенсійного фонду, обласного центру зайнятості, головного управління міныстерства доходів у Дніпропетровській області. Учасники засідання обговорять питання легалізації заробітної плати та зайнятості населення, а також проведення місячника добровільної легалізації трудових відносин, зазначають в управлінні.
     Розміри мінімальної заробітної плати на 2013 рік затверджено Законом України «Про Державний бюджет України на 2013 рік». Мінімальна заробітна плата з 01.01.2013 року складає  1 тисячу 147 гривень.                 
     Мінімальна заробітна плата – це законодавчо встановлений розмір заробітної плати за просту, некваліфіковану працю, нижче якого не може здійснюватися оплата за виконану працівником місячну, погодинну норму праці (обсяг робіт). Середня заробітна плата по м. Дніпропетровську за січень - червень 2013 року склала 3 тисячі 136 гривень 90 копійок, зазначають в управлінні праці та соціального захисту населення.