Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Іван Куліченко привітає жінок, які народили у День міста.

  16 вересня об 11.00 у пологовому будинку №1 (вул. Леніна, 1) міський голова Іван Куліченко привітає жінок, які народили у День міста. Про це повідомили у департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської міської ради. 
  Породіллям подарують намисто з перлин та вручать святкові сертифікати, у яких буде зазначено, що малюк народився у День міста. Окрім того, родини отримають фінансову допомогу у розмірі 5 тисяч гривень, зазначають в управлінні праці та соціального захисту населення Дніпропетровської міської ради.
  Традиція підтримки родин, у яких діти з’явилися на світ на День міста, започаткована 2008 року за ініціативи міського голови Івана Куліченка. Таким чином влада заохочує  збільшення народжуваності  та виховання патріотизму і любові до рідного міста. За  п’ять років на День міста народилося 215 немовлят: 102 дівчинки та 113 хлопчиків. У день виписки з пологового будинку батьки усіх новонароджених отримали по 5 тисяч гривень.
  За інформацією департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської міської ради, щодня у Дніпропетровську з’являється на світ від 20 до 40 немовлят.
  День міста відзначається щороку у другу суботу вересня.