Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття персональної виставки Оксани Єрмакової «Казкова Україна».

  13 вересня о 15.00 в торгово-розважальному центрі «Гран Плаза» (просп. Карла Маркса, 67д) відбудеться відкриття персональної виставки Оксани Єрмакової  «Казкова Україна». Захід проводиться в рамках святкування Дня міста. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. 
  На виставці буде представлено 35 робіт майстра, створених за мотивами творів Миколи Гоголя, картин Віктора Васнецова та Михайла Врубеля. Експозиція виставки відображає сучасну інтерпретацію історичного національного костюму. Форматом заходу передбачений показ колекції стилізованого сучасного українського вбрання від відомого дизайнера – володаря Гран-Прі Міжнародних, Всеукраїнських та регіональних fashion-заходів, керівника торгової марки «Синій льон» Ірини Ковальової. Виставка працюватиме до 1 жовтня, зазначають в управлінні.
  Оксана Єрмакова – бронзовий призер Світу (м. Мілан, 2003 р.), срібний призер Світу (м. Париж, 2004 р.), чемпіон України (м. Київ, 2003 р.) з візажу та боді-арту, суддя чемпіонатів України з візажу та стилістики, засновник авторської студії «Е2…едва коснувшись образа», додають в управлінні.