Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття художньої виставки «Поєднані Дніпром».

 10 вересня о 16.00 у приміщенні Дніпропетровського Будинку мистецтв (приміщення колишнього кінотеатру «Червоногвардієць», вул. Філософська, 23) відбудеться відкриття художньої виставки «Поєднані Дніпром», присвяченої Дню міста і Дню художника України. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.
  В експозиції – творчі роботи 39 художників із Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Запоріжжя, Києва, Одеси. Всього на виставку відібрано 118 творів живопису, скульптури та графіки із більше ніж 350 запропонованих. Основне місце в експозиції займають твори дніпропетровців, їх роботи вирізняє творчий пошук пластичного образного рішення авторських робіт, прагнення відобразити славну історію та красу рідного краю. У експозиції присутні різні види (скульптура, живопис, графіка) і жанри образотворчого мистецтва: історична картина, портрет, пейзаж, натюрморт. Автори використовували при створенні робіт різні техніки і технології : олійне малярство, акрил, темперу, акварель, естампи, емаль, електрозварювання, зазначають в управлінні.
  Виставка працюватиме до 15 жовтня з 10.00 до 17.00 (окрім неділі). Довідки за телефоном: (0562)42-58-31, додають в управлінні.