Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Свято Першого дзвоника у НВК №12.

  1 вересня о 9.00 міський голова Іван Куліченко відвідає свято Першого дзвоника у НВК №12 (пр. Пушкіна,75). Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. 
  Приміщення, в якому сьогодні знаходиться школа було збудовано у 19 столітті. У 2003 році після капітальної реконструкції будівлі на базі СШ№ 12 була відкрита гімназія, у 2008 році її реорганізовано у навчально-виховний комплекс. Сьогодні тут працює 48 вчителів,з них 2 кандидати наук, 3 вчителі нагороджені знаком «Відмінник освіти України», 21  - мають звання «вчитель-методист»  та 6  - звання «старший вчитель», зазначають в управлінні. У школі навчаються 668 учнів, із них 90 першокласників. У закладі запроваджено поглиблене вивчення іноземних мов, починаючи з 1 класу, математики – з 8-го класу. Навчання у старшій школі мультипрофільне – тут працюють класи з  математичним, інформаційним, суспільно-гуманітарним та хіміко-біологічним спрямуванням,  повідомляють в управлінні.
  Загалом у Дніпропетровську 161 школа, за парти цього року сядуть 81 тисяча 630 учнів, із них 9,5 тисяч першокласники, додають в управлінні.