Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо результатів вибору логотипу Дніпропетровська.

  13 серпня о 10.00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція начальника управління міжнародних зв’язків Дніпропетровської міської ради Наталії Чернишової щодо результатів вибору логотипу міста та представлення варіантів фірмового стилю. Прес-конференція відбудеться за участю креативного директора креативного агентства «КенГУРУ-медіа» Тетяни Барської.
   На міських  інтернет-сайтах на розсуд глядачів було виставлено 4 варіанти логотипів Дніпропетровська. Голосування тривало два тижні до 5 серпня. Загалом у голосуванні взяли участь 5 тисяч 308 осіб.
   Вибір логотипу Дніпропетровська реалізується за підтримки федерації канадських муніципалітетів в рамках проекту «Місцевий економічний розвиток міст України». Основними завданнями проекту є розробка маркетингово-інвестиційної стратегії міста, а саме створення бренду міста ( логотипу та слогану ), проведення промо-акцій по формуванню і просуванню позитивного іміджу міста, розробка програми залучення інвестицій, створення  дорожньої карти інвестора та інвестиційного паспорту, зазначають в управлінні міжнародних зв’язків міської ради. Вся інформація щодо розробки маркетингово-інвестиційної стратегії міста та міжнародної діяльності розміщена на сайті Dniproinvitesyou.dp.ua, який постійно оновлюється.