Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Про розробку інвестиційного Паспорту Дніпропетровська.

  6  серпня о 10.00у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75,біла зала) відбудеться прес-конференція  начальника управління розвитку підприємництва та інвестицій департаменту промисловості, підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради Миколи Шевченка щодо розробки інвестиційного Паспорту міста Дніпропетровська. Прес-конференція відбудеться за участю депутата міської ради, одного з учасників розробки інвестиційного Паспорту міста.
   Інвестиційний  Паспорт містить інформацію щодо загальних характеристик міста, з-поміж іншого, транспортно-географічне положення по відношенню до внутрішніх і зовнішніх ринків, економічні показники розвитку економіки, стану залучення інвестицій, а також реєстр інвестиційних проектів, інноваційних розробок та об’єктів нерухомості міста, зазначають в управлінні розвитку підприємництва та інвестицій  міськради.
   За І квартал поточного року обсяг прямих іноземних інвестицій в економіку міста склав 114,1 мільйонів доларів США – це на 22,4% більше порівняно з аналогічним періодом 2012 року, додають в управлінні.