Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Екскурсія на митний пост аеропорту.

  25 липня о 10.00 на митному пості Дніпропетровського міжнародного аеропорту відбудеться екскурсія для дітей. Про це повідомили у  департаменті взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровської міської ради.
  На екскурсію до митниці поїдуть 50 школярів, які оздоровлюються у таборі «Дніпровська варта». Під час екскурсії відпочивальникам покажуть злітно-посадкову смугу, зал прильоту, багажне відділення, проведуть на борт повітряного судна,  покажуть процедуру проходження прикордонного контролю. Окрім того школярам продемонструють роботу кінологічних команд Дніпропетровської митниці, зазначають у департаменті.
  Зміна у таборі національно-патріотичного виховання «Дніпровська варта» розпочалась 22 липня і триває по 6 серпня. Весь цей час діти будуть займатися військово-прикладними видами спорту та плаванням. Окрім того відпочивальників навчатимуть правилам дорожнього руху, правилам поведінки у надзвичайних ситуаціях та наданню першої медичної допомоги при різних видах травм. Тематична зміна у таборі «Дніпровська варта» проводиться другий рік поспіль з метою активної підтримки учнівської молоді міста у організації змістовного дозвілля, формування у них громадянської позиції, почуття патріотизму і духовності та фізичної досконалості, додають в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.