Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нарада щодо тепломодернізації школи №122.

   19 липня о 12.30 у навчально-виховного комплексі №122 (вул. Кожедуба, 49)відбудеться виїзна робоча нарада міського голови Івана Куліченка щодо реалізації проекту «Енергоефективна реновація НВК №122». Про це повідомили в управлінні промислової політики та енергозбереження. 
   Зазначений проект  реалізується Дніпропетровською міською радою разом з компанією  USAID«Реформа міського теплопостачання в Україні» і ТОВ «ДТЕК» у рамках державно-приватного партнерства по тепловій санації бюджетних установ. Зокрема, енергоефективна реновація навчально-виховного комплексупередбачає утеплення та відновлення фасадів основної будівлі та майстерень, заміну вікон на металопластикові, утеплення покрівлі. На сьогодні роботи виконані на 86%, зазначають в управлінні.
   Окрім НВК №122 така ж тепломодернізація  проводиться у школі №53 та дитячому садку №299, які теж увійшли до пілотного проекту енергоефективної реновації. Проект фінансується коштом міського бюджету та компаніями USAID і «ДТЕК». Загальна вартість робіт по 3 об'єктах становить 8,4 мільйонів гривень. Цього року на реалізацію проекту з міського бюджету виділено 3,9 мільйонів гривень. Завдяки проведеним роботам енергоспоживання зазначених шкіл і дитячого садка зменшиться на 35-45%, додають в управлінні.